Jennifer Lopez shrvana: Njoj blizak izvor otkrio detalje oko rastave braka

0
Radiosarajevo.ba

Ljubav između Bena Afflecka i Jennifer Lopez je gotova, a muzičarka je ta koja je ostala slomljenog srca. Ovo je četvrti propali brak muzičarke, a papire za rastavu predala je prije desetak dana

O ljubavi je pjevala i na početku 2000-ih, o ljubavi je pjevala i prije par mjeseci, a isti joj je muškarac već dvaput slomio srce. Jennifer Lopez preživjela je ljubavni brodolom 2004. godine kada je s Affleckom prvi put prekinula zaruke, ali ova ju je rastava braka navodno posebno razočarala.

Kako prenose strani mediji, Lopez je ovaj put ostala slomljenog srca.

Dodik pronašao novog investitora: Obavio razgovor sa biznismenom iz Emirata

Jennifer Lopez razočarana u Bena Afflecka

"To ju je jako pogodilo. Jako je uzrujana i razočarana Benom", otkrio je izvor.

Jennifer Lopez se nije zaustavila na papirima za razvod: Hoće da promijeni ime, evo kako će se zvati

Popularna je muzičarka predala papire za rastavu braka prije nekoliko dana, pazeći pritom da odabere datum koji za par ima posebno značenje. Odabravši 20. august kao dan za odlazak na sud, Lopez se odlučila za datum njihove druge godišnjice braka.

Tamo je kao datum rastave navela 26. april te otkrila da je brak gotov već otprilike četiri mjeseca. Na sud je stigla sama, bez ikakvog advokata, pokazavši da se sada sama brine za sebe.

Ljubav među ovo dvoje poznatih ponovno se rodila 2021. godine, a oboje su vjerovali u odnos toliko da nisu potpisali ni predbračni ugovor.

"Uistinu je vjerovala da je ovo najveća ljubavna priča koju je ikada upoznala i konačno je dobila svoju priliku za bajku", otkrio je jedan izvor rekavši da je problem zapravo bio u Afflecku koji ima svoju nepopravljivu mračnu stranu, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak