Jennifer Lopez na naslovnici magazina: Oduševila sve novom frizurom

1
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez na naslovnici magazina: Oduševila sve novom frizurom

Latino diva Jennifer Lopez osvanula je na naslovnici Allure magazina, za martovsko izdanje i otkrila neke detalje s početka svoje karijere.

Pjevačica se pojavila na naslovnici popularnog magazina s kratkom kosom i oduševila sve.

"Mart je za nas glavni mjesec. Slavimo 30 godina Allurea – i to radimo ni s kim drugim nego s J.Lo. Biti lav u lancu pop kulture je njena glavna karakteristika otkako je poznajemo. Ali ona nije ista osoba kakva je bila 90-ih godina. Niko od nas nije, naravno. Promijenili smo se. Svijet se promijenio. Razlika u slučaju Lopez je u tome što je ona imala ulogu u tome da ga promijeni. Poput Allure, koji je također, nastao devedesetih, Lopez je oblikovala način na koji prepoznajemo ljepotu. Da li je to bilo u potpunosti zahvaljujući Lopez? Nije. Ali ona je standard ljepote gurnula unaprijed – ka različitim tipovima tijela, različitim tonovima kože, različitim definicijama tijela – silom svoje volje i talenta. Napokon, odricanja su nestala. Lopez, očigledno, nije", zaključili su iz Allurea.

"Kada sam se pojavila na sceni, bilo je to neko čudno doba i svi su morali da budu mršavi. Kažu mi: 'Pa, nisi mršava. Kako se osjećaš?' Ja odgovaram: 'Osjećam se sjajno zbog toga!' Danas nam je taj standard ljepote izrezan iz uma poput melanoma", kazala je pjevačica za pomenuti magazin.

Loading...

Loading...

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak