J. Lo potpuno naga u novom spotu: Društvene mreže obiluju komentarima

1
Radiosarajevo.ba
J. Lo potpuno naga u novom spotu: Društvene mreže obiluju komentarima
Foto: Screenshot / Jennifer Lopez

Poznata glumica i pjevačica, latino diva Jennifer Lopez pripremila je nešto novo, čime je ostavila svijet skoro bez teksta.

Objavila je novi spot u kojem se odlučila skinuti potpuno naga, otkrivajući mišićavo tijelo na kojem naporno radi u teretani i izaziva zavist i upola mlađih kolegica.

U spotu za pjesmu "In the Morning", ova 51-godišnja diva odlučila se pojaviti naga, "noseći" tek krila anđela. Spotom se pohvalila i na svom Instagramu.

"I voljela sam te više nego ti mene... Toliko sam uzbuđena što ćete vidjeti moj novi spot. Pun je simbolike o mračnoj jednostranoj vezi i spoznaji da ne mjožete promijeniti nikoga...već samo sebe", izmkeđu ostalog je napisala Jennifer Lopez uz video.

Spot traje tri minute, a J. Lo vješto skriva ona "ključna" mjesta kako ipak ne bi pokazala baš sve.

Video je za jedan dan pregledan skoro četiri miliona puta.

"Oduzimaš dah", "Ti si anđeo, nisi stigla s ovog svijeta", "Hvala ti na ovom remek-djelu", "Kakva čarolija, ovo nije normalno!", samo su neki od hiljada komentara pratilaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije