Jennifer Lopez objavom bocnula Ben Afflecka: Podijelila niz provokativnih fotografija i poruka

1
Radiosarajevo.ba

Jennifer Lopez je podijelila objavu na Instagramu koja sumira njeno 'savršeno' ljeto nakon što je podnijela zahtjev za razvod od svog supruga, holivudskog glumca Bena Afflecka, na njihovoj godišnjici braka.

Jennifer Lopez je neizravno upućivala na Bena Afflecka dok je dijelila seriju fotografija svog 'idiličnog' ljeta, nekoliko sedmica nakon što je prekinula s holivudskim glumcem.

J-Lo je odlučila prikazati svoje zabavno ljeto odmah nakon što je podnijela zahtjev za razvod. U galeriji slika koje je podijelila na Instagramu, Jennifer je izgledala kao da uživa u svom životu dok je s duhovitom notom napisala "Oh, bilo je to ljeto."

Pao vojni helikopter u Ukrajini: Rusi tvrde da su ga srušili, Kijev da je riječ o teničkom problemu

Pored nizova glamuroznih selfija i slika provedenih s porodicom i prijateljima, podijelila je i nekoliko sugestivnih fotografija s porukom u kojima je izgledalo kao da govori da je "nepovrijeđena" zbog negativnih strana njenog ljeta, koje je rezultiralo razvodom njenog dvogodišnjeg braka.

Jedna slika je glasila "Sve se odvija u božanskom redu," dok je druga pokazivala majicu sa natpisom "Ona je u cvatu i nepovređena, izvan dosega i u miru," očigledno upućujući na Bena, piše Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak