Jennifer Aniston i Justin Theroux uživaju u ljubavi

Radiosarajevo.ba
Nakon što ju je zbog Angeline Jolie ostavio tadašnji suprug Brad Pitt, rijetki su vjerovali da će se Jennifer Aniston ikada više udavati.

Sve je iznenadila 2015. godine udajom za dvije godine mlađeg Justina Therouxa, a nakon svih kriza, koje su prolazili, njih dvoje su sretniji nego ikada.

Prije dvije godine, tačnije 5. augusta, vjenčali su se glumica Jennifer Aniston i Justin Theroux. Iako mnogi nisu mislili da je njihova veza toliko ozbiljna i kako će uspjeti, supružnici su sretniji no ikada, a to dokazuju i najnovije fotografije.

Ipak, nije sve bilo tako bajkovito u njihovoj vezi i braku, posebno zbog njihovih karijera, zbog kojih su često odvojeni jedno od drugoga. Theroux zbog snimanja HBO-ove serije The Leftovers, puno vremena provodi na putu, a ona zbog filmova prolazi isto.

Prijatelj blizak paru otkrio je magazinu People kako su Jennifer i Justin proživljavali krizu.

"Trebalo im je vremena da sve izglade, a samo vjenčanje bio je veliki korak za njih"

Naime, par koji se upoznao 2012. na filmskom setu Wanderlusta, imao je različite prošlosti. Dok se 46-godišnji Theroux nikada nije ženio, dvije godine starija glumica imala je težak period nakon što ju je tadašnji suprug Brad Pitt ostavio zbog Angeline Jolie.

Mnogi tvrde kako, da bi, da su oboje mlađi, odavno krenuli svatko svojim putem.

"Velika je vjerovatnoća da njihov brak ne bi potrajao da su u dvadesetima, a ne četrdesetima. Oni su prije svega najbolji prijatelji i imaju strahovito poštovanje jedno prema drugome. Jen je napokon shvatila da možeš biti sretan u braku iako nisi 24 sata, 7 dana u sedmici sa suprugom. To što su često razdvojeni još ih više spaja“

Izvor je još dodao kako oboje imaju otkačen smisao za humor i uživaju u nasmijavanju jedno drugoga, a najsretniji su kada su zajedno kod kuće sa svoja tri psa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak