Ivana Knoll objavila fotografije sa povrijeđenom nogom: Ništa je ne sprječava da uživa na moru

2
Radiosarajevo.ba

Naša "vatrena" navijačica i DJ-ica Ivana Knoll nedavno je slomila nogu na ljetovanju u Mikonosu.

Proteklog je vikenda objavila fotografiju u invalidskim kolicima, a onda je pokazala i ortopedsku čizmu koju će neko vrijeme morati nositi. Sad je Ivana otkrila kako je došlo do nezgode za TMZ Sports.

Večer prije nego što je podijelila da je slomila nogu je Knoll bila u izlasku. Zavodljivo je plesala u mini crnoj haljini, a nezgoda joj se dogodila nakon zabavne večeri.

Šesta noć SFF-a | Pogledajte ko je sve prošetao crvenim tepihom

Kako kaže, na odlasku iz kluba je hodala po "jako lošem podu" u crnim čizmicama na petu te je iskrenula nogu. Iako ju je tada jako boljela noga, uspjela je prošetati do auta i otići u smještaj.

Prvo je mislila da je u pitanju samo uganuće zgloba, ali drugi dan nije mogla stati na nogu, a kamoli hodati.

Odmah je otišla kod doktora koji joj je rekao da je slomila lisnu kost u desnoj nozi. Kako je rekla za medij, štake će morati koristiti još barem tri sedmice, a nada se da će se u potpunosti oporaviti kroz tri mjeseca.

Ipak, slomljena noga nije ju spriječila da nastavi uživati u ljetnim danima na Mikonosu pa je tako na Instagramu objavila nove provokativne fotografije.

Pozirala je u ružičastom bikiniju, pokazala svoju vitku figuru i obline, ali i štake koje mora koristiti kako bi mogla hodati, piše Jutarnji List.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak