Ivana Knoll se posvađala sa novinarkom: Pogledajte šta je postavila na Instagram story

1
Radiosarajevo.ba
Ivana Knoll se posvađala sa novinarkom: Pogledajte šta je postavila na Instagram story
Foto: Instagram / Ivana Knoll

Najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll u subotu je bila na tribinama u Berlinu i  bila velika podrška Vatrenima u duelu protiv Španjolske.

Knoll je prije ulaska na stadion dala intervju za jednu njemačku televiziju. Nikako nije bila zadovoljna ponašanjem voditeljice. Navodno je govorila loše stvari o njoj i njenom outfitu

Hrvatica se zato s novinarkom odlučila obračunati putem Instagram storija na kojem je podijelila fotografiju voditeljiceLaure Wontorre, i oplela po njenom izgledu.

Sarajevo uskoro uspostavlja direktan let do jedne od najpoznatijih turističkih destinacija u Evropi

Sarajevo uskoro uspostavlja direktan let do jedne od najpoznatijih turističkih destinacija u Evropi

"Draga Laura, da tako izgledam, zauvijek bih nosila samo zimsku odjeću",  napisala je naša navijačica.

Knoll se kasnije, preko iste društvene mreže, požalila i na medij na kojem voditeljica radi. "Najneprofesionalnija televizija svih vremena.

Story Ivane Knoll
Foto: Screenshot / Instagram: Story Ivane Knoll

Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više ne pozovite na intervju", dodala je Knoll na storiju. 

Navijačica je za utakmicu protiv Španaca odabrala top i hlače s prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama. Tako obučena družila se s brojnim hrvatskim navijačima koji su "okupirali" berlinske ulice

Podsjetimo, Knoll je već najavila da je nabavila ulaznice za ostale dvije utakmice hrvatske reprezentecije u grupnoj fazi te joj je u planu Vatrene u Njemačkoj pratiti sve do kraja natjecanja, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije