Hrvatska voditeljica na meti napada zbog Dejana Lovrena: Ko je Iva Šulentić i zašto joj prijete?

3
Radiosarajevo.ba

"Dobra večer, Hrvatska. Ponavljam Brozovićeve riječi, jebote kolko nas ima. Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i pol godine, mislim da ćete se sjećati", rekao je Dejan Lovren na nedjeljnom dočeku i poveo Thompsonovu pjesmu Lijepa li si, nakon čega je publika nastavila pjevati s nogometašem.

Te su se scene brzo proširile društvenim mrežama, a mnogi su primijetili da je voditeljica programa Iva Šulentić prekinula Lovrenovo pjevanje uzevši mu mikrofon iz ruku.

Slučajno ili su joj tako rekli iz režije - nije poznato. No nakon ovoga 39-godišnja Zagrepčanka suočila se s nevjerojatnom količinom uvreda, prijetnji i mržnje koje konstantno dobiva na svom Instagramu. Osim situacije s Lovrenom, njoj i drugom voditelju dočeka nogometaša Luki Buliću zamjera se loše vođenje na glavnom zagrebačkom Trgu.

Preminuo slavni rukometni trener koji je sa Jugoslavijom osvojio srebrenu medalju na SP

Novi skandal hrvatskih fudbalera: Brozović i Lovren pjevali 'Za dom spremni'

Iva se već dan nakon voditeljske gaže pojavila u studiju HRT-a gdje vodi popodnevnu emisiju 'Kod nas doma'. Čestitala je Vatrenima i izborniku Zlatku Daliću na osvojenom trećem mjestu, a novinarima koji je od ponedjeljka zovu kazala je da će se suzdržati od davanja komentara. Čak ne briše ni komentare na Instagramu u kojima je vrijađaju.

Iva je stala pred kamere sa samo 12 godina. Na Hrvatskoj radio televiziji prvo se pojavila u dječjoj emisiji Turbo Limach Showu, a onda je vodila Zagonetni ulomak, Dječji tjednik, izbor dječje pjesme za Euroviziju, Garažu... U popularnom Briljanteenu provela je sedam godina. Kratko je vodila Dobro jutro, Hrvatska, 2007. bila je domaćica Dore, a 2015. dobila je priliku voditi glazbeni spektakl The Voice.

Sudjelovala je u Plesu sa zvijezdama, okušala se i kao glumica u sporednim ulogama u humorističnim serijama Bitange i princeze, Bumerang, Luda kuća, Stipe u gostima, Lud, zbunjen normalan te u filmovima Sonja i bik, Šta ti znaš šta se meni dogodilo, Brija i Smash!

Trenutno uz Barbaru Kolar vodi emisiju 'Kod nas doma'.

Bila je u vezama s glumcem Filipom Juričićem i pjevačem Lukom Nižetićem. Prije šest godina udala se za Igora Mikloušića, višeg asistenta psihologije na zagrebačkom institutu Ivo Pilar i bivšeg kolumnista Jutarnjeg lista. Razveli su se nakon tri godine, piše Slobodna Dalmacija.

"Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću", rekla je tada voditeljica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak