Glumac optužen da je nožem urezao slovo A u međunožje svoje djevojke, on kaže da je bilo sporazumno

0
Radiosarajevo.ba

Prije tri godine glumac Armie Hammer, zvijezda filma Skrivena ljubav (Call Me By Your Name), našao u središtu medijske oluje kada su objavljene poruke koje je slao djevojkama i u kojima je spominjao svoje seksualne želje i to u kontekstu kanibalizma i fetišizma.

Ubrzo je bio optužen za silovanje i seksualno nasilništvo ali nije osuđen. Cijelo vrijeme tvrdio je da nije počinio ništa protuzakonito te da su njegovi odnosi s djevojkama bili sporazumni.

Jedna od onih koja ga je kasnije optužila bila je i njegova bivša djevojka Paige Lorenze koja je iznijela detalje o njihovom "ekstremnom" odnosu te je navela kako se glumac igrao s nožem te je urezao slovo A u području njenog međunožja. Gostujući u posljednjoj epizodi podcasta Club Random voditelja Billa Mahera, Hammer je na te optužbe kako ju je "označio" jer je to bio dio šire priče.

Neobičan performans: Djevojke sa transparentima privukle pažnju na Baščaršiji

"Ljudi stalno tetoviraju inicijale jedni drugima", objasnio je Hammer. "Ne izvodim operaciju, znate, radi se o sporazumnom odnosu o kojem se unaprijed razgovaralo i sve te stvari su bile dogovorene, bez obzira kakve jesu, između dvoje ljudi".

Priznajući da "očito postoje ograničenja u smislu da želimo zaštititi ljude", Hammer je ustvrdio da su on i njegove bivše partnerice dogovorili pregovore i sigurne riječi, "jedna za pauzu, jedna za zaustavljanje". "Pauza je kao: 'Osjećam se malo premoreno, ali ne želim prestati'", rekao je, "kao, 'Samo mi daj sekundu jer ovo je intenzivno'".

Na pitanje Mahera je li zaista prestao na zahtjev svojih djevojaka, Hammer je odgovorio: "100 posto, zato što je to bitno za ljude koji se uključe u nešto poput intenzivnog ponašanja".

Maher je tada sugerirao da se Hammer "palio na žensku bol".

"Ako je neko mazohist, kada se ne osjeća dobro, zapravo se osjeća dobro", odgovorio je Hammer. "Ne upuštaš se u ovakve stvari s nekim ko u tome ne uživa".

Upitan od strane Mahera zašto ne uživa u običnom seksu, Hammer je rekao: "Mislim da je dosta ponašanja u koje sam se upustio dolazilo iz određenih okolnosti, bilo da je to određeno nezadovoljstvo vlastitim životom, biti potaknuto zlostavljanjem". "To je bilo od strane pripadnika svećenstva", rekao je Maheru, otkrivajući da je zlostavljanje trajalo oko godinu dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak