Georgina Rodriguez stigla u Veneciju: Pojavila se u mrežastim čarapama i gaćicama

2
Radiosarajevo.ba

Nakon nekoliko dana opuštanja u Monte Carlu, gdje je pratila Cristiana Ronalda kojeg je UEFA proglasila najboljim strijelcem svih vremena u Ligi prvaka, showgirl je sletjela u Lagunu: "Stigla sam u svoju prekrasnu Veneciju", napisala je na Instagramu Georgina Rodríguez (30).

Georgina Rodríguez privukla je pažnju kada je sletjela na aerodrom  Marco Polo uoči svog nastupa na 81. Venecijanskom festivalu. Svi su gledali njezin neobični outfit.

Obukla je crnu kratku majicu i crne hlačice koje su mnogima više izgledale kao donje rublje. Također, imala je mrežaste čarape i visoke crne salonke, a na glavi šiltericu, piše Daily Mail.

Upoznajte dražesne ptičice iz Japana: Podsjećaju na loptice pamuka, a izuzetno su druželjubive

Napadač Al Nassra i Portugala u vezi je s Georginom od 2016. godine i zajedno imaju dvoje djece. Ona je također maćeha njegovo ostalo troje djece.

Ronaldo ju je nedavno nazvao svojom suprugom u videu na YouTubeu koji je izašao krajem augusta, ali je koristio isti izraz ranije ove godine.

U intervjuu koji se pojavio dok je razgovarao o svojoj jutarnjoj rutini, ležerno je nazvao Georginu svojom suprugom.

Prethodnih dana su Cristiano i Georgina uživali na odmoru u Saint-Tropezu, a fotografi su ih snimili na njihovoj jahti. Par se prvo kupao u moru, a Georgina je potom krenula nazad na jahtu. U tom ju je trenutku Ronaldo uhvatio za stražnjicu koju je ona ponosno pokazala u minijaturnom bijelom bikiniju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak