Georgina objavila fotografiju sa Cristianom Ronaldom: Svi su komentarisali samo njene noge

0
Radiosarajevo.ba

Nakon povratka s luksuznog odmora na jahti, portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodríguez stigli su u Madrid, gdje posjeduju spektakularnu vilu.

Par je iskoristio priliku za opuštanje i uživanje u svijetlu reflektora, a na društvenoj mreži Instagram podijelili su trenutke iz svakodnevnog života.

Georgina se pohvalila zapanjujućim izgledom u ultra kratkom šorcu koji je istaknuo njene savršeno oblikovane noge. Kompletirala je svoj outfit bež topom, visokim platformama i skupocjenom mini Birkin torbom u istoj nijansi.

Sjećanje na 26 ljiljana: U Hrasnici obilježena 32. godišnjica Bitke za FAMOS

S druge strane, Ronaldo je odabrao opušteni stil s maslinasto zelenim kompletom i bijelim patikama. Par je uhvaćen u luksuznom Rols-Royceu, što je dodatno upotpunilo njihov sofisticirani izgled.

Nakon što su se poslikali ispred ogledala i u automobilu, Ronaldo i Rodríguez uživali su u ručku pored dvorišnog bazena njihove vile. Pravi sportski duh pokazali su kroz zajednički trening, snimajući se kako vježbaju kondiciju uz blagu uzbrdicu, što je samo još jedan dokaz njihove predanosti zdravom načinu života i fizičkoj spremi.

Ovaj par ne propušta priliku da svojim pratiteljima pokaže kako se uživa u luksuzu i istovremeno održava vrhunsku formu, stvarajući time još jednu fascinantnu priču za medije i obožavatelje širom svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak