Eva Longoria oduševila u haljini koja oduzima dah

1
Radiosarajevo.ba

46-godišnja glumica, Eva Longoria nedavno je na Instagramu oduševila osam miliona pratioca na Instagramu, kada je pozirala pored bazena u zlatnom jednodijelnom kupaćem kostimu sa trogodišnjim sinom.

Ipak, ništa se ne može mjeriti s oduševljenim reakcijama javnosti kada se glumica i producentica pojavila na otvorenju muzeja Academy Museum of Motion Pictures posvećenom historiji, nauci i kulturnom utjecaju filmske industrije.

Glumica je blistala u baršunastoj, crnoj haljini s potpisom brazilskog dizajnera Vitora Zerbinatoa uz koju je nosila viseće naušnice dizajnera luksuznog nakita Davida Webba.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Foto: EPA-EFE: Eva Longoria

Tanke naramenice, duboki dekolte te romantična, satenska vrpca oko struka dali su dodatnu čar glamuroznoj opravici bezvremenske ljepotice.

Ovo je bio ujedno i odgovor kritičarima koji su je ranije javno komentarisali zbog prekomjerne težine do koje je došla u trudnoći, ali, uspjela je skinuti više od 20 kilograma, piše Story.hr.

Longoria je u braku s meksičkim biznismenom Joséom Bastónom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak