Ella Dvornik iznenadila fanove priznanjem: 'Tek smo se psihički oporavili od trauma'

2
Radiosarajevo.ba

Hrvatska influenserica Ella Dvornik prisjetila se modnih trendova s početka 2000-ih, pa s pratiteljima podijelila šta misli o tome.

"Zašto Gen Z vraća modu 2001.? Tek smo se psihički oporavili od trauma niskih strukova, trapeza – špičastih čizmi do koljena i šarenih remena s Črnomerca", prokomentarisala je Ella Dvornik (32) na svom Instagram profilu, gdje je prati više od pola miliona pratitelja.

Čini se da je povratak modnih trendova s početka stoljeća Ellu prisjetio na vlastite tinejdžerske dane, što je i sama prokomentirala u sljedećoj objavi:

Spektakl u Sarajevu: Brega i Tifa pozdravili publiku u Domu mladih

"Ako vidim nekog u Juicy Couture plišanoj trenerci s Uggsicama uzet ću dodatan sat psihoterapije da izgubim skupljena sjećanja iz osnovne", napisala je.

Svojim objavama Ella često izaziva različite reakcije javnosti, a nedavno se našla u centru pažnje nakon što je potvrdila razvod od supruga, britnaskog poduzetnika Charles Pearcea (47).

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentarisati nešto što nije završeno.

Ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentarisati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", otkrila je tada za Story.

Inače, bivši supružnici upoznali su se u Londonu prije devet godina. Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, a u novembu 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee. Drugu kćerku, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak