Đina Džinović objavila fotografiju: Melina ima novog partnera?

1
Radiosarajevo.ba

Afera Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a Melina, koja je promijenila prezime u Galić, se odselila na Azurnu obalu.

Njena kćerka Đina je otputovala kod nje, a posljednjom objavom napravila je pravu pometnju u javnosti, te pokrenula nagađanja.

Naime, o Melininom privatnom životu se trenutno ne zna previše, šuška se da ima novog partnera, a Đina je sada objavila fotografiju sa ručka i jedan detalj posebno ubada oči.

Dnevnik Radija Sarajevo | Amel Kapo: 'Baš je predivno sa Ismailom živjeti svoj san. Neka potraje...'

Naime, na slici koju je objavila Đina vidimo mušku ruku sa desne strane, pa su mnogi pomislili da je to baš novi Melinin partner.

Podsjetimo, Melina se nedavno, nakon razvoda od čuvenog pjevača Harisa Džinovića, odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

Foto: Instagram: Na večeri Đine Džinović viđen zanimljiv detalj

"Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mjesec dana je tamo. Vidjeli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi...", rekao je izvor blizak Melini. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak