Detalji sa svadbe poznate TV voditeljice iz BiH koja je sve oduševila

A. S.

Poznata TV voditeljica N1 Merima Šemić, u subotu je u jednom poznatom restoranu na Ilidži izgovorila sudbonosno DA. 

Dan nakon vjenčanja, za nju i njenog supruga Adija Prgudu najljepšeg dana u životu, jedna od najljepših novinarki u Bosni i Hercegovini, koja je poznata i u regionu zahvaljujući regionalnoj TV-kući N1, za Radiosarajevo.ba  je otkrila kako je protekao dan koji će dugo pamtiti, a koji je i mnoge u Bosni i Hercegovini oduševio. 

"Još prije vjenčanja sam donijela odluku da nosim Adijevo prezime - Prguda. Svadba je bila u "Oazi". Kuma je bila moja prijateljica i kolegica sa N1 Ajla Šabanović, a kum  Adijev kolega Adi Tucaković", priča nam Merima.

Njene prijateljice koje su bile na svadbi su nam kazale da je Merima u vjenčanici bila izuzetno lijepa i da je blistala od sreće. Vjenčanje u restoranu je bila lijepa privatna zabava i veselje s najdražim i najbližim. 

Merimina novinarka karijera je počela 2006., prije 12 godina. Prvi angažman je imala na Hayat TV-u, gdje je radila u zabavnom programu. Iskustvo je stekla u redakciji "Vijesti u 7", uz velika TV novinarska imena poput Midhete Kurspahić, Konstantina Jovanovića Adnana Rondića, Kenana Ćerimagića...

U martu 2014. godine prešla je na N1, gdje je svaki dan donosila zanimljive priče, između ostalog, u emisiji "Dan uživo".

"Sada idem prema novim izazovima, a još bih spomenula da je na vjenčanju fotografirao kolega i prijatelj Amir Čaušević, šminkala prijateljica Nerma Ibrulj, a da je za lijepe uspomene snimao prijatelj Samir Kadić. Svima hvala koji su došli da uljepšaju Adijev i moj dan", kazala je Merima Prguda za Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak