Danijela Martinović uoči 52. rođendana pokazala figuru u bikiniju

0
Radiosarajevo.ba

Danijela Martinović objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u bikiniju. Danijela se ovih dana nalazi na odmoru gdje uživa u ljetnim radostima, a vjerujemo kako će joj mali odmor odlično doći.

Naime, pjevačica je nedavno održala promociju svoje knjige Tuširanje duše, a na posebno događanje pojavila se u društvu svog novog dečka, inspektora Josipa Plavića. Promociju je organizirala u paintball klubu koji je osnovao Josip s prijateljima.

Josip je bio od glave do pete odjeven u crnom, dok je Danijela bila elegantna u dugoj žutoj haljini. Par se cijelo vrijeme smješkao i izgledao zaljubljeno, a sve je iznenadio i Josipov potez, koji je za vrijeme fotografiranja odlučio poljubiti Danijelu.

Zemljotres nedaleko od granice Bosne i Hercegovine i Hrvatske

Zanimljivo je da se na promociji pojavila i Danijelina majka Ivanka, koja je bila odjevena u dugu crnu haljinu s cvjetnim uzorkom. Majka i kći zadovoljno su pozirale fotografima ispred promidžbenog plakata, piše Story.hr.

Ivku smo imali prilike vidjeti i na prošlogodišnjem Splitskom festivalu kad je pozirala u društvu obje kćerke, Danijele i njene sestre Izabele Martinović. Simpatije Danijelinih fanova mama Ivka stekla je legendarnim pitanjem hoće li Danijelu primiti na Splitski festival što je pjevačica podijelila u jednom intervjuu.

"Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: 'Jel' stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival?' Ja sam se smijala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: 'Tomo, prva stvar, idem mami reć' da si me primio na festival', ispričala je Danijela tokom ranijeg gostovanja u radio emisiji 'Dobar dan, Dalmacijo'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak