Brad Pitt na snimanju filma saznao teške vijesti: Kćerka mu zadala najteži udarac

0
Radiosarajevo.ba
Brad Pitt na snimanju filma saznao teške vijesti: Kćerka mu zadala najteži udarac

Dok Brad Pitt u Mađarskoj snima novi film o Formuli 1, njegova biološka kći Shiloh Jolie-Pitt objavila je kako se odriče očevog prezimena.

Uprkos vijestima Pitt je djelovao dobro raspoložen kad su ga fotografi snimili po dolasku na trkaću stazu Hungaroring u Mogyorodu, koji je 20-ak kilometara udaljen od Budimpešte.

Naime, njegova i Angelinina kći u Los Angeles Timesu objavila je da se odriče očevog prezimena i da je podnijela zahtjev za preimenovanje u Shiloh Jolie. Prema kalifornijskom zakonu, osoba koja mijenja ime mora zahtjev objaviti u lokalnim dnevnim novinama, a kako piše Page Six Shiloh je postupak pokrenula još u maju, čim je napunila 18 godina.

Dragan Bursać: A, kad će policajci iz Bihaća i Goražda biti raspoređeni na Zlatiboru i Kopaoniku?

Mediji vjeruju kako će joj zahtjev biti odobren. Ranije je i njena sestra Vivienne učinila isto, a mediji su o tome pisali kad je na plakatu mjuzikla The Outsiders bila potpisana samo prezimenom Jolie. S Pittom nikakve veze ne želi imati niti usvojena kćerka Zahara koja se prva od njihovo petero djece počela predstavljati samo prezimenom Jolie.

Angelina i Brad razišli su se prije više od sedam godina, no njihov razvod još nije finaliziran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak