Brad Pitt i Penelope Cruz kao ljubavni par: "Hemija između njih je neupitna"

0
Radiosarajevo.ba

'Hemija između njih je neupitna', tvrde pratioci nakon što su vidjeli kampanju koju su za Chanel snimali glumci Brad Pitt (60) i Penelope Cruz (49).

Snimili su kratki crno-bijeli film i rekreirali scene iz filma A Man and a Woman. Spomenutom kampanjom je odana počast ljetovalištu Deauville u Francuskoj, gdje je Coco Chanel otvorila prvu trgovinu kultnog brenda.

U snimku Brad i Penelope glume ljubavni par, a oduševio je mnoge. Na društvenim mrežama ne prestaju nagovarati glumce da snime film skupa.

Prvi napad na turiste nakon dolaska talibana: U Afganistanu ubijena tri španska državljana

"Snimanje za Chanel trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Bilo mi je sjajno", rekla je Penelope za Vogue.

"Ovo je odlično", "Predobro, neka snime film skupa", komentarisalo se, a bilo je i onih koji su se našalili kako nije u redu da pitaju za slobodnu sobu jer je Penelope u braku, a Brad u vezi.

Inače, Brad je u vezi s dizajnericom nakita Ines de Ramon (34), a u ljubavi uživaju od sredine 2022. godine. Čini se da su svoju vezu prije nekoliko sedmica podigli na višu razinu. Izvor blizak paru otkrio je da je Brad i Ines žive zajedno te da je Ines navodno uselila u glumčevu vilu, prenosi People.

"Prilično je nedavno. Oni su vrlo sretni i ona je sretnija nego ikad", rekao je izvor i dodao da je Ines zadržala i svoj stan.

S druge strane, Penelope je od 2010. godine u braku s glumcem Javierom Bardemom i imaju dvoje djece, sina Lea (12) i kćer Lunu (10), prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak