Biznismen iz Hrvatske napao Aleksandru Prijović: 'Iskače, bre, već iz svake paštete'

1
Radiosarajevo.ba

Lepa Brena često boravi u Hrvatskoj, što poslovno, što privatno. Ipak, izgleda da je posljednja posjeta podigla najviše prašine.

Aleksandra Prijović napunila je pet zagrebačkih Arena, a Brena se pojavila kao gošća na jednom od koncerata i naravno, izazvala veliku pažnju medija i javnosti.

Na Prijine nastupe nisu baš svi gledali blagonaklono. Kolege su je uglavnom hvalile i poželjele joj dobrodošlicu, ali bilo je i javnih osuda.

Gori kuća u Sarajevu: Vatrogasci se više od sat bore sa vatrenom stihijom

Među najglasnijima je bio biznismen Josip Dikan Radeljak. Bivši suprug Ene Begović i Vlatke Pokos osuo je paljbu po folk zvijezdama.

"Udri, udri – pa ako može nešto pošteno i istinu! Jer naročito negativna reklama i laži, najbolji su PR. E, pa sada, ipak, dosta mi je ove cajkaške pjevaljke drugarice Prije – iskače, bre, već iz svake paštete!", napisao je nedavno Radeljak na društvenim mrežama.

Lepa Brena u Sarajevu: Družila se s fanovima ispred Sebilja pa prošetala Baščaršijom

Potom je na red došla Lepa Brena, koja je gostovala u emisiji Ive Šulentić.

"Hrvatekistan sve više liči na guberniju VelikoSrbije, vascelog ‘srpskog sveta’", navodi se  u objavi Josipa Radeljaka, koji inače nema dlake na jeziku, a na meti su mu uglavnom poznate ličnosti iz cijelog regiona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak