Bivši muž Dragane Mirković: Pijan slupao automobil od milion KM

1
Radiosarajevo.ba

Bivši suprug regionalne muzičke dive Dragane Mirković, Toni Bijelić, sudjelovao je u prometnoj nesreći u Opatiji koja je zamalo rezultirala tragedijom.

Toni je vozio svoj blindirani Rolls-Royce vrijedan oko pola miliona eura (oko milion KM) na kome je napravljena ogromna materijalna šteta.

Kako navodi Scandal, koji ima i fotografiju uništenog skupocjenog automobila, Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće i na sreću niko nije ozbiljno povrijeđen. Biznismen je također u dobrom stanju, ali iznerviran zbog svega što se dogodilo. Kasnije je stigao i kamion s dizalicom koji je auto odvezao u Beč, dok je Toni s prijateljima koji su došli po njega otišao dalje. Kako doznajemo, šteta na automobilu je oko 100 hiljada eura (oko 200 hiljada KM). 

Liga prvaka | Kane i Bayern priredili noćnu moru Jakiroviću, Dinamo posramljen u Munchenu

PU Primorsko-goranska navodi u priopćenju kako je vozač upravljajući osobnim vozilom njemačkih nacionalnih oznaka udario u parkirano osobno vozilo. Nakon toga, uslijed zanošenja vozila vozač je izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana osobna vozila

Iz policije navode kako su po dolasku na mjesto događaja zatekli 51-godišnjeg državljanina Austrije, uz vozilo koje se dovodi u vezu s ovom prometnom nesrećom.

Novi detalji o razvodu Dragane Mirković: Muž ima ljubavnicu?

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak te da je on upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na cestama, dok je 36-godišnjak u vrijeme kad se prometna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske.

"Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen tužilaštvu Republike Hrvatske" stoji u nastavku priopćenja. 

Podsjetimo, s navedenim automobilom Toni Bijelić bio je početkom marta u Zagrebu gdje je odsjeo u hotelu Sheraton. Mnogi su tada promatrali parkirani Rolls-Royce Phantom VIII koji u osnovnoj verziji stoji 500 hiljada eura (oko milion KM) i na koji je potrebno čekati čak godinu dana.

Automobil u sebi sadrži najbolju i najskuplju kožu, polirano drvo, masažna sjedala, frižider s čašama za šampanjac, velike zaslone straga, ‘zvjezdano nebo’ na stropu sačinjeno od hiljada LED lampica i mnoge druge luksuzne detalje, pišu 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak