Bivša miss Jugoslavije podijelila fotografiju i oduševila pratitelje

0
Radiosarajevo.ba

Bivša manekenka i nekadašnja Miss Jugoslavije iz 1982. godine Ana Sasso (60) oduševila je obožavatelje svojim mladenačkim izgledom u uskim hlačama i kožnoj jakni.

Ana i u 61. godini pokazuje vitku liniju kojom se može pohvaliti. Kožnu jaknu i hlače s poderanim detaljima kombinirala je s poluvisokim crnim čizmama.

Početkom 80-ih Ana je snimila kultnu reklamu za Pipi, a nakon toga su mnogi se zaljubili u njezinu ljepotu. Ušla je u 15 polufinalistica u izboru za Miss svijeta, ali je priznala da se uprkos uspjehu nikad nije osjećala kao dio modnog svijeta, piše Jutarnji.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Ova rođena Splićanka je o pritisku svog nekadašnjeg posla progovorila u intervjuu za Story.

"Postala sam misica s 19 godina, ali nikad o sebi nisam tako razmišljala. Na neki način mi je to i nametnuto. Uočili su me organizatori i nametnuli pritisak. U moje vrijeme nije bilo toliko informacija što to donosi", ispričala je Ana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CxAqmfksmjT/[/instagram]

"Isprva sam se premišljala, a nisam nikoga željela povrijediti jer sam znala više razmišljati o drugima nego o sebi. Znala sam kad bi mi netko pričao bajke, ali nisam se izrazila", komentirala je Ana otvoreno početak svoje karijere:

"Preko noći sam postala poznata cura, što me je zapravo prepalo. Ne znaš što očekivati. Tko si? Što si? Bila sam djevojčica od koje svi nešto žele."

U intervjuu je Sasso rekla da je imala faze kad bi isključivala kućni telefon jer je neprestano zvonio: "Nisam bila spremna. Ne mogu reći da je sve bilo loše, ali bilo je puno negativnih priča. Znala sam plakati, hvala Bogu, roditelji su bili uz mene. Bila sam i ranjena, to je prilično dugo trajalo dok nisam osvijestila tko sam i koji su mi ljudi važni - da bih se konačno oslobodila tog tereta."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak