Bivša Harisa Džinovića ponovo ljubi: Navodno je riječ o jednom od najvećih neženja Balkana

3
Radiosarajevo.ba

Ranije ove godine, vijest o razvodu popularnog pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline Džinović šokirala je javnost.

Nakon 22 godine braka, par je odlučio krenuti različitim putevima, a mediji su odmah počeli spekulirati o razlozima njihova prekida.

I dok su nagađanja o uzrocima razvoda kružila, Melina je nedavno ponovno dospjela u središte pažnje, ovaj put zbog svoje nove ljubavne priče.

Prva dama BiH zablistala na SFF-u: "Sarajevo, uvijek ću te voljeti"

Melina već osam mjeseci uživa u vezi s poduzetnikom koji je dvije godine stariji od nje, prema pisanju lista Blic.

"Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako se njihov odnos počeo hladiti puno prije nego što je ona napustila obiteljski dom, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kojeg je stavila tačku na taj brak muškarac kojeg je upoznala protekle godine i s kojim je uplovila u romansu", otkriva izvor blizak Melini.

Izvor također navodi da je Melina vrlo zaljubljena i te je otkrio detalje...

Melina povukla novi potez: Otkrila i šta joj je sve Haris omogućio

"Njezin novi emotivni partner glasi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni na Balkanu. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude čista, dogovorili su kriti da su zajedno dok god mogu.

Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju” dodaje izvor, napominjući da par još uvijek pokušava zadržati svoju vezu izvan očiju javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak