Ben Affleck već našao novu djevojku? Sedmicama ga viđaju u društvu ove uticajne ljepotice

2
Radiosarajevo.ba

Ben Affleck posljednjih sedmica sve učestalije provodi vrijeme s Kick Kennedy, 36-godišnjom kćerkom advokata i političara Roberta F. Kennedyja Juniora.

Na talasu očekivanog, ali i dalje tužnog razvoda s Jennifer Lopez, čini se da je hollywoodski glumac već našao utjehu ili bar to pokušava.

Hollywoodski izvori potvrdili su za Page Six da je Ben Affleck primijećen s lijepom brinetom u salonu hotela Beverly Hills i na još nekoliko popularnih mjesta u gradu. Ipak, priroda njihovog odnosa ostaje nejasna. Moguće je da su samo prijatelji, a neki tvrde da je moguće da pregovaraju i o Kickinoj ulozi u nekom filmu, prenosi Žena blic.

Otkriven identitet lijepe plavuše koja je uhapšena s vlasnikom Telegrama

Kick je odbila da komentariše medijske navode, a Affleckovi predstavnici za štampu nisu odgovorili novinarima na pitanja.

Podsjetimo, Jennifer Lopez i zvanično je podnijela zahtjev za razvod od Afflecka u utorak, 20. augusta, na drugu godišnjicu njihove druge ceremonije vjenčanja. Kao razlog razvoda navela je nepomirljive razlike, a kao datum razlaza 26. april. Ipak, mediji tvrde da su bivši supružnici još u martu stavili tačku na svoj odnos.

Ovo se ne dešava svaki dan: Pogledajte šta je Matt Damon rekao za svog prijatelja Bena Afflecka

I dok s jedne stvare izvori tvrde da je nezajažljiva želja za slavom i medijskom pažnjom J. Lo bila glavni uzrok kraha, drugi insajderi kažu da je ključni faktor bilo Affleckovo "nestabilno ponašanje".

"Mogli ste da vidite nestabilno ponašanje, ogromne promjene raspoloženja", istakao je izvor za People, dodajući kako se Benov temperament mijenjao od "nevjerovatno sretnog i toplog, najvećeg svijetla koje je izbijalo iz njega, do najdubljeg, najmračnijeg ponašanja".

"Istina je da je bilo mnogo ljubavi, ali ono što je, nažalost, postalo jasno jeste da je Ben imao dramatične promjene raspoloženja koje nije mogao da sakrije čak ni od štampe, koliko god to pokušavao", dodao je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak