Kako danas izgleda beba koju je Jackson preko ograde balkona pokazivao fanovima

Radiosarajevo.ba
Kako danas izgleda beba koju je Jackson preko ograde balkona pokazivao fanovima

Blanket Jackson proslavio se dok je još bio u pelenama nakon što ga je njegov otac Michael Jackson zamalo ispustio preko ograde balkona dok ga je pokazivao paparacima.

Nakon toga se digla velika prašina u medijima, a aktivirala su se i udruženja za zaštitu djece. Njegov se otac vrlo brzo izvinio zbog svog postupka nazvavši ga "strašnom greškom", prenosi Index.hr.

Danas mu je 17 godina i živi prilično povučeno te se o njemu u javnosti malo zna. Njegovi stariji brat i sestra prilagodili su se životu pod povećalom javnosti, ali najmlađi Jacksonov sin čuva svoju privatnost u tolikoj mjeri da je svojevremeno dobio nadimak Nevidljivi dječak.

Pravo ime mu je bilo Prince Michael Jackson II, ali najpoznatiji je pod nadimkom Blanket. Godine 2015. promijenio je ime u Bigi, piše The Sun.

Bigi (dečko s kosom do ramena, pored plavuše) se ne pojavljuje često u javnosti, pa je oduševio fanove preminulog pjevača jer je već odrastao dečko koji neke podsjeća na svog oca. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak