Baby Lasagna iznenadio obožavatelje promjenom: Pogledajte kako izgleda sada

0
Radiosarajevo.ba
Baby Lasagna iznenadio obožavatelje promjenom: Pogledajte kako izgleda sada

Predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna na Instagram storyju pohvalio se novim imidžem.

Objavio je fotografiju na kojoj ima novu frizuru i pokazao je kako je kosu obojao u rozu boju i pitao je pratitelje da mu kažu što misle o ovoj promjeni.

Foto: Screenshot: Baby Lasagna

Marko Purišić (29) često se javlja na svojim društvenim mrežama gdje dijeli različite detalji iz privatnog i poslovnog života, a nedavno se pohvalio novim uspjehom. Naime, Baby Lasagna na svojem je Instagram profilu podijelio video u kojem pokazuje kako otvara paket u kojem se nalazila YouTubeova plaketa.

Intervju | Andrijana Copf: "SFF ima ogroman značaj za imidž Bosne i Hercegovine"

"Otvaramo nešto što je poslao YouTubeu", rekao je na početku dok je nožem otvarao paket. U paketu se nalazila YouTubeova plaketa kojom se označavaju više od 100.000 pratioca, a radi se o srebrenoj površini s podacima o profilu i YouTubeovim logom.

"Uh, mislio sam da nikad neću doći do ovoga. Želim zahvaliti Bogu, roditeljima i naravno sebi. Od malih nogu sam pratio YouTube i gledao YouTubere kako dolaze do ovoga i mislim da je stvarno kul", rekao je Marko držeći plaketu.

Baby Lasagna našao se u središtu velikog skandala: 'Neću okolišati, moram odgovoriti'

Uskoro ga očekuju i tri rasprodana koncerta na Šalati i to 12., 13. i 14. septembra. Ulaznice za prvi koncert rasprodane su u rekordnom roku, što je iznenadilo Baby Lasagnu.  "Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici tada. Slično se ponovilo i s prodajom ulaznica za ostala dva koncerta. Tri koncerta rasprodao je u manje od 12 sati te istaknuo svoju zahvalu i nevjericu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak