Angelina Jolie zaplakala na premijeri svog filma u Veneciji: Tješio je poznati glumac

0
Radiosarajevo.ba

Angelina Jolie završila je u suzama nakon što je primila desetominutne ovacije na Filmskom festivalu u Veneciji, gde je premijerno prikazan njen novi film Maria.

Glumica je blistala u bež dugoj haljini s krznenim detaljima, a njeno prisustvo na premijeri izazvalo je izuzetno tople reakcije publike.

Nakon projekcije, Jolie je dočekana gromoglasnim aplauzom, što je snažno dirnulo. Tokom ispraćaja niz stepenice u pozorištu, viđena je kako briše suze sa lica, sudeći po snimku koji je objavljen.

Dugotrajna suša u Srebrenici napravila veliki problem: Građani imaju vodu samo 2 sata dnevno

Snimak koji je objavio italijanski Vanity Fair prikazuje Angelinu Jolie dok briše suze sa lica, dok je u međuvremenu dobila i zagrljaj kolege iz filma Pierfrancesca Favina.

Na crvenom tepihu, glumica se pojavila u haljini od šifona u hladnim bež nijansama s krznenim detaljem, koju je dizajnirala australska dizajnerica Tamara Ralph.

Angelina Jolie posebno voli brend Tamara Ralph, te je u prošlosti nosila njene dizajne na nekoliko crvenih tepiha. Haljina koju je nosila u Veneciji imala je urezani struk i boju inspirisanu stilom Callas.

"Odlučila sam da ne kopiram Marijin izgled jer su njeni venecijanski tepisi bili zapanjujući, pa sam joj malo odala počast – na drugačiji način", izjavila je Jolie za Vogue. Kao hommage, nosila je Cartier broš iz 1971. godine koji je pripadao Mariji Callas.

"Možete zamisliti koliko je posebno nositi komad nakita koji je bio njen," dodala je Jolie. Na premijeri filma prisustvovao je i redatelj Pablo Larraín, zajedno s članovima glumačke ekipe.

Film Maria je biografski prikaz u kojem Jolie tumači ulogu Marije Callas, jedne od najvećih svjetskih operskih pjevačica. Radnja filma smeštena je u Pariz 1970-ih i donosi priču o tragičnom i uzburkanom životu Callas, prikazujući njene posljednje dane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak