Angelina Jolie oduzima dah: Pojavila se u novoj reklami ruževa Tom Ford

0
Radiosarajevo.ba

U kinematografskoj kampanji, Angelina Jolie i Tom Ford Beauty udružili su se kako bi predstavili novu Runway Lip Color kolekciju luksuznog brenda.

Prema saopćenju, formula sadrži hidratantni kompleks koji njeguje usne dok pruža dugotrajnu boju. Kolekcija, koja dolazi 3. septembra, uključuje 18 nijansi – 10 postojećih i osam novih.

"Neumorna pionirka, Jolie vodi svoju ličnu priču sa snagom, samopouzdanjem i nepopustljivom predanošću samoizražavanju," stoji u saopćenju brenda o partnerstvu s Jolie. "Dobitnica Oscara, Zlatnog globusa i nagrade Tony, Jolie se etablirala kao međunarodna ikona u filmu, teatru i modi.

Velika pobjeda: Pogledajte kako mašine napuštaju vrelo Une

"Ona ide dalje od onoga što uloga umjetnika može biti, koristeći svoj utjecaj kroz humanitarni rad, s više od 20 godina iskustva u području, fokusirajući se na izbjeglice i ljudska prava."

Kampanja, fotografisana od strane Merta Alasa i Marcusa Piggotta, odaje "kinematografski omaž ženskoj ljepoti i njenoj snazi." U njoj, Jolie, koja nosi Runway Lip Color u hrabroj crvenoj nijansi, se priprema da odigra lik koji "voli kameru gotovo jednako kao što kamera voli nju. Portret žene koja sve što dotakne pretvara u svoje, crpeći samopouzdanje iz snage svoje prepoznatljive nijanse: 16 Scarlet Rouge."

Angelina Jolie ima novu tetovažu i to na zanimljivom mjestu

Pored toga što je filmska ikona, muza i majka šestoro djece, Jolie je također poduzetnica. Godine 2023. osnovala je modnu kuću Atelier Jolie, "kreativni kolektiv za samoizražavanje," prema Instagram profilu brenda.

"Vjerovatno ću izgubiti novac, možda čak i neko vrijeme," rekla je Jolie za WSJ. Magazin o strastvenom projektu, koji je fokusiran na kvalitetu i održivost. "Ako na kraju uspijem provesti u praksu neke stvari za koje mislim da su poboljšanja i samo ostanem na nuli, to je velika pobjeda."

Dodala je: "Ako se nešto lako objašnjava, vjerovatno neće biti tako ispunjavajuće koliko bi moglo biti. U mom životu, nikada nisam bila odmah shvaćena."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak