Andrija Milošević na meti prozivki: Ja vic, a ona...

0
Radiosarajevo.ba
Andrija Milošević na meti prozivki: Ja vic, a ona...

Andrija Milošević je poznat po tome da voli da priča viceve koje njegovu devojku Aleksandru Tomić uopšte ne fasciniraju, pa je tako opet pokušao opet da je nasmije.

Sada je to već postalo tradionalno i ljudi sa velikim nestrpljenjem isčekuju Andrijine klipove jer je najsmješnija reakcija njegovo devojke Aleksandre.

- Dolazi pijanac kući, razvaljen, čeka ga žena ljuta. On u odijelu, bio na nekoj proslavi, ovdje puder, ovdje po faci šljokce, karmin... Ova p****** i kaže: Varaš me, majmune, varaš me, sram te bilo! Videt ćeš ti za ovo! S kojom si bio? On kaže: Nisam bio, nisam nigdje bio, nisam ništa uradio, kaže ona:

Kako nisi?, on kaže: Vjeruj mi, nisam te varao, kaže ona: Pa kako nisi, imaš ovdje puder, ovdje šljokice, ovdje karmin. Šta je to? Kaže, nećeš verovati, potukao sam se sa klovnom! - Ispričao je Andrija vic, a Aleksandra nije željela dugo da ga sluša pa je odmah počela da kritikuje njegovu frizuru.

- Šta je tebi sa frizurom, čovječe? - upitala ga je Aleksandra.

Andrija joj je odgovorio da je to popularno u Njemačkoj, a komentari su se nizali ispod videa na Instagramu, a većina je bila u duhovitom maniru, piše Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak