Aleksandra Prijović nije mogla prestati plakati u Zagrebu: Sve je iznenadila njena gošća večeri

2
Radiosarajevo.ba

Aleksandra Prijović održala je drugi od pet rasprodanih koncerata u Zagrebu u sklopu svoje turneje Od istoka do zapada.

Prijović je pred oduševljenom publikom izvela i nekoliko obrada hrvatskih hitova, poput pjesama Tek je 12 sati i Hajde da ludujemo, nakon čega su je svladale emocije.

Pjevačica nije mogla sakriti suze pa je u jednom trenutku rukama prekrila glavu.

Nešto se čudno događa u državi koju trese građanski rat, Putin hitno šalje vojnike i oružje

Gosti večeri bili su Bojan Vasković iz benda Lexington, s kojim je otpjevala duet Dođi sebi i Milica Todorović, s kojom je otpjevala hit Tri čaše.

Podsjećamo, Lepa Brena je bila gošća na jednom od tri Aleksandrina koncerta u beogradskoj Areni krajem septembra kad su obje na bini zaplakale, a šuška se da će biti gost i na jednom od preostala tri zagrebačka koncerta.

"Postoje dva razloga zašto majke plaču. Prvi je što je svaka majka sretna što joj se kćerka udala i što sada ulazi u novi, jako lijep period života. Drugi razlog zašto majke plaču je kad pomislim što sve čeka to moje dijete odmah mi se plače. Zbog toga sam ja i plakala na koncertu. Zato što je to za mene jedna veoma emotivna priča. To je nešto na čemu su Aleksandra i Filip radili zaista dugo", izjavila je Brena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak