Aleksandra Prijović o incidentu s koncerta u zagrebačkoj Areni: Bilo mi je žao

1
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović o incidentu s koncerta u zagrebačkoj Areni: Bilo mi je žao
Foto: Facebook / Aleksandra Prijović

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je svoj prvi zagrebački koncert koji je obilježio, između ostalog, i jedan manji incident.

"Krenula je neka djevojka na pozornicu, što se naravno događa na koncertima. Kada sam shvatila što se događa, bilo mi je žao što se popela i što ustvari nije došla do mene. Kada sam joj rekla da dođe, više je nisam vidjela", rekla je Aleksandra Prijović o djevojci koja se pokušala popeti na binu tokom prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Obezbjeđenje je odmah primijetilo da je djevojka krenula prema bini, nakon čega su krenuli za njom i maknuli je. Kada je Aleksandra to shvatila otišla je provjeriti što se događa. Pozvala je i na pozornicu, ali djevojke više nije bilo.

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

"Mogla si biti na pozornici i biti kod mene", rekla je Prijović.

Na konferenciji za novinare Aleksandra je otkrila i koja je najluđa stvar koju su fanovi radili za nju.

"Svakodnevno dobivam razne poruke i ljudi mi prilaze. Uvijek mi bude drago, a nekada mi bude i neugodno kada netko počne plakati. Jako je lijepo kada netko voli ono što radiš. Bilo je tetovaža, bilo je svega", otkrila je, pišu 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije