Slavna glumica se umalo udavila na snimanju hit serije: 'Užasno sam se uplašila'

0
Radiosarajevo.ba

Nedavno je na platformi HBO Max i na HBO kanalima prikazana posljednja, šesta epizoda četvrte sezone serije Pravi detektiv (True Detective).

Odmah nakon toga, potvrđeno je snimanje pete sezone.

Glavnu ulogu u četvrtom dijelu, šeficu policije na Aljasci, igrala je Jodie Foster, a slavna oskarovka otkrila je u razgovoru za magazin GQ da se umalo udavila snimajući scenu u kojoj propada u more, nakon što led ispod nje pukne.

Leeds uništio Norwicha i zakazao kartu za Wembley

"To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki rezervoar za vodu. Moje čizme i jakna su bile teške, sve na meni me je opterećivalo, a ja sam morala da upadnem u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smjela da nosim kontaktna sočiva, tako da ništa nisam vidjela", otkrila je glumica i dodala:

"Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim. Kako su me odjeća i obuća opteretili nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su viknuli: "Rez", ronilac je morao da dođe do mene i da me odvuče na površinu, jer ja nisam mogla da pronađem dio gdje je trebalo da izronim. Užasno sam se uplašila".

Ovo nije prvi put da je glumica bila u ovakvoj situaciji. Nedavno je otkrila da je mogla da izgubi život i na snimanju svog prvog filma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak