Popularna serija ukinuta nakon samo dvije sezone: "Bila je konfuzno smeće"

2
Radiosarajevo.ba
Popularna serija ukinuta nakon samo dvije sezone: "Bila je konfuzno smeće"

HBO je ukinuo spin-off popularne serije Slatke male lažljivice (Pretty Little Liar) nakon samo dvije sezone.

Prva sezona spin-offa zvala se Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh (Pretty Little Liars: Original Sin), a druga Slatke male lažljivice: Ljetna škola (Pretty Little Liars: Summer School).

Spin-off se prikazivao na HBO-ovom streaming servisu Max i imao je premijeru 2022. godine, pet godina nakon završetka originalne serije.

Sarajevo pred lokalne izbore 2024: Borba između lipe i konzole za reklame. Ko će pobijediti?

Druga sezona spin-offa imala je premijeru 9. maja ove godine, a posljednja epizoda izašla je 20. juna.

Radnja je pratila petero tinejdžerica iz Pennsylvanije koje su počele dobivati prijeteće poruke od osobe koja se predstavlja kao "A". A smatra da su njihove majke krive za samoubistvo kolegice iz razreda, koje se dogodilo prije više od dvije decenije, i sada traži osvetu.

Druga sezona "Squid Gamea" stiže u decembru, Netflix objavio specijalni teaser

Na seriji su radili Roberto Aguirre-Sacasa, tvorac Riverdalea, i Lindsay Calhoon Bring. Glavne uloge igrale su Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles i Maia Reficco.

Iako je Izvorni grijeh bila uspješna sezona, ujedno i jedini uspješan spin-off franšize Slatke male lažljivice, kvaliteta je počela opadati u drugoj sezoni pa su obožavatelji pretpostavili da će serija biti ukinuta.

"Prva sezona bila je zabavna i slična filmu Znam što si radila prošlog ljeta (I Know What You Did Last Summer). Druga sezona bila je konfuzno smeće", napisala je jedna gledateljica na Redditu.

"Ovo ima smisla, druga sezona bila je katastrofa i korak unazad u usporedbi s prvom sezonom (koja je imala svoje probleme)", dodala je druga.

"Čudi me da je ovo trajalo dvije sezone. Izuzevši Euforiju i Seksualni život studentica, Max stvarno ne zna kako napraviti hit tinejdžersku seriju", napisala je treća gledateljica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak