Nova limitirana edicija Sky Cole predstavlja superheroja iz mora

Promotivni tekst
Nova limitirana edicija Sky Cole predstavlja superheroja iz mora

Jedan od najpopularnijih Justice League superheroja, Aquaman, će biti predstavljen na novoj, limitiranoj ediciji Sky Cole. U partnerstvu sa Warner Bros. Consumer Products, Sarajevski kiseljak će osvježiti brojne fanove nezaboravnim okusom Sky Cole i uzbuđenjem zbog nastupajućeg prikazivanja Aquamana koji dolazi u kina krajem ove godine.

Davor Čičić, direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka je rekao:

Mi u Sarajevskom kiseljaku smo veoma zadovoljni nastavkom partnerstva sa kompanijom Warner Bros. Sky Cola na kojoj su predstavljeni Justice League superheroji je naišla na na dobar prijem i privukla veliku pažnju fanova. Vjerujemo da će limitirana edicija sa pakovanjem na kojem je predstavljen Aquaman biti još jedan hit Justice League u maloprodaji.”

Predstavnik Warner Bros. Consumer Products Francois Simonetta je također izjavio: „Zahvaljujući Sarajevskom kiseljaku, Justice League franšiza je popularnija više nego ikada, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u cijelom regionu. Pronašli smo pouzdanog partnera s kojim želimo sarađivati, što nam omogućava da zabavimo fanove Sky Cole, kao i fanove Justice League.”

Saradnja ove dvije kompanije će donijeti nova i uzbudljiva iznenađenja u budućnosti na koja će svi čekati s nestrpljenjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak