No Rules predstavili novi spot

Radiosarajevo.ba
No Rules predstavili novi spot

Bend No Rules iz Tuzle predstavlja videospot singla “Nepotizam”, koji je objavljen na četvrtom studijskom albumu “Na cesti bola”.

Aktuelan album grupe No Rules - ‘’Na cesti bola’’ objavljen je prije dvijegodine, a bend ga je promovisao brojnim koncertima po čitavoj regiji. Pjesma “Nepotizam” je snimljena u studiju “Pogon” u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman je zaslužan frontmen, vokal i gitarist No Rules-a, Goran Čampara.

Nepotizam oslikava društveno stanje beznađa u BiH, ali se lako može prenijeti na cijelu regiju. Riječ je o dječjoj pjesmici, o šumskim zvijerima te nepotizmu koji vlada između medvjeda, lavova i vukova u šumskom carstvu, a opisan je na iznimno sarkastičan način. Svako uspoređivanje likova u spotu sa stvarnim likovima iz života je slučajno.” – kaže Goran Čampara.

Spot je snimljen u Tuzli u režiji i produkciji Damira Nezirovića te uz pomoć prijatelja benda No Rules koji su glumili u njemu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak