Moderna verzija "Umri muški": Taron Egerton i Jason Bateman zvijezde dolazećeg Netflixovog trilera

0
Radiosarajevo.ba
Moderna verzija "Umri muški": Taron Egerton i Jason Bateman zvijezde dolazećeg Netflixovog trilera

Stigao je prvi teaser za Carry-On, napeti akcijski triler u kojem sukobljene strane glume Taron Egerton i Jason Bateman, a radnja se odvija na aerodromu.

Režiju potpisuje nagrađivani filmaš Jaume Collet-Serra čiji se akcijski triler Non-Stop s Liamom Neesonom također odvijao u zraku, dok su na scenariju radili T.J. Fixman te Michael Green.

Egerton je Ethan Kopek, mladi agent zadužen za sigurnost i kontrolu putnika i prtljage na aerodromu kojeg nepoznati muškarac (Bateman) ucijeni da propusti vrlo opasan paket na sljedećem letu na sami Božić.

Ne prestaju drame u hrvatskoj školi: Nakon što se ispisao cijeli razred, mlada učiteljica bez posla

U najavi kratko možemo vidjeti Sofiju Carson kao Ethanovu djevojku te Deana Norrisa koji glumi njegovog kolegu s posla, a u ostalim ulogama navode se Logan Marshall-Green, Danielle Deadwyler, Theo Rossi i Sinqua Walls.

Film koji nazivaju modernom verzijom serijala Umri muški (Die Hard), u planu još od ljeta 2021., a snimanje je trajalo od septembra 2022. do januara 2023.

Budžet iznosi nemalih 47 miliona dolara (84,73 miliona KM).

Carry-On na Netflix stiže 13. decembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak