Marvel potvrdio četiri projekta koji stižu u 2025. godini

0
Radiosarajevo.ba
Marvel potvrdio četiri projekta koji stižu u 2025. godini

Marvel obilježava 85. godišnjicu, a odlučio je da je proslavi video-zapisom u kojem se prisjetio mnogih projekata svih ovih godina i ključnih osoba koje su učestvovale u njima.

Osim kratkih isječaka iz već objavljenih filmova i serija, ova video-posveta sadrži i projekte koji su dio Marvelove Faze 5, a dolaze 2025. godine.

Kratki isječci novih projekata koji stižu sljedeće godine su oni iz Daredevila: Born Again, Captain America: Brave New World, Ironhearta i Thunderboltsa.

Još jedna tragedija na bh cesti: Sedamnaestogodišnjak poginuo u sudaru kvada i traktora

Neki od ovih klipova već su predstavljeni na nedavno održanom D23 Exopu.

Osim isječaka iz filmova i serija, objavljeni video-zapis za godišnjicu sadrži i arhivske snimke iz mnogih intervjua i projekata proteklih nekoliko godina, uključujući one sa pokojnim Stanom Leejem, piscem stripova, urednikom i producentom te jednim od najzaslužnijih ljudi kad je riječ o samom postojanju Marvela.

Poznato je da Marvel Cinematic Universe ima milione obožavatelja koji vjerno prate sve projekte na kojima rade i priče o omiljenim herojima. Nakon što su iz Marvel Entertainmenta objavili video u kojem slave velikih 85 godina, u komentarima su se javili obožavatelji koji im zahvaljuju na svemu što su učinili.

"Znam da ne znate, ali zbog vašeg rada svijet je bolje mesto", "Marvel je naša moderna mitologija. Hvala vam na svemu što ste radili i radite", "Sretan 85. rođendan, Marvel, nemojte prestati da radite ono što svi volimo", "Hvala na svemu, ekipa iz Marvela", "Da nema Marvela, svijet bi bio tužnije mjesto", "Hvala vam što postojite i snimate filmove koje volimo", neki su od niza komentara fanova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak