Margot Robbie se konačno oglasila nakon što je ostala bez nominacije za Oscara

0
Radiosarajevo.ba

Margot Robbie konačno se oglasila nakon što je ostala bez nominacije za Oscara u kategoriji za najbolju glumicu zbog uloge u filmu Barbie.

"Nema razloga da budeš tužan kad znaš da si ovako blagoslovljen", rekla je australska glumica na SAG projekciji Barbie, piše Deadline.

Bez nominacije je ostala i Greta Gerwig za najbolju režiju, na što se Robbie također osvrnula.

Mladen Bosić: 'Ne treba sumnjati da će vladajuća većina u RS izaći na izbore'

"Očito mislim da bi Greta trebala biti nominirana za rediteljicu jer ono što je ona napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, stvarno je tako. Ali bila je nevjerovatna godina za sve filmove", rekla je Robbie.

Iako Margot i Greta nisu nominirane za najbolju glumicu i najbolju režiju, Barbie je dobio osam nominacija, među kojima je i ona za najbolji film.

Ryan Gosling je nominiran za najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu Kena, dok je America Ferrera nominirana za najbolju sporednu glumicu za ulogu Glorije u filmu. Ostale nominacije uključuju dizajn produkcije, dizajn kostima i najbolji adaptirani scenarij.

Dodjela Oscara održat će se 10. marta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak