Jedan detalj u novom traileru za nastavak "Jokera" uzburkao javnost: "Ovo će biti haos"

0
Radiosarajevo.ba

Objavljen je novi službeni trailer za film Joker: Folie à Deux, dugoočekivani nastavak Jokera iz 2019. godine.

Obožavatelji DC-a su u videu primijetili jedan neobičan detalj koji je uočljiv samo ako upalite titlove na traileru i pažljivo pratite ko i šta govori.

Na taj način otkriva se misteriozni glas koji govori o Jokeru, a obožavatelji su uvjereni da glas pripada Harveyju Dentu.

Zoran Zekić ostao bez teksta: "Dugo ovo nisam doživio, fudbal večeras nije bio pravedan"

Harvey Dent, poznatiji kao Dvolični, je negativac u stripovima koje izdaje DC Comics te jedan od najvećih neprijatelja Batmana. Nagađaju kako će upravo on glumiti okružnog tužitelja i kazneno goniti Jokera zbog njegovih zločina iz prvog dijela filma.

Obožavatelji na X-u su oduševljeni ovim nagađanjima.

"Ovo će biti haos", "Ovo moram da gledam", "Iako mi se ne sviđa što je mjuzikl, zbog ovoga ću pogledati film", nizali su se komentari ispod objave.

Podsjetimo, prvi trailer za novi nastavak Jokera objavljen je u aprilu ove godine, a glavne uloge igraju Joaquin Phoenix kao Joker i Lady Gaga kao Harley Quinn. Većini fanova nije se svidjela jedna stvar.

Nakon što Harley i Arthur pobjegnu iz ustanove, možemo vidjeti montažu scena u kojima plešu ulicama Gothama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pjesma What the World Needs Now Is Love, što je i najveća zamjerka fanova nakon izlaska trailera.

Naime, nastavak hit filma o najpoznatijem Batmanovom negativcu ovog puta će biti mjuzikl.

"Doslovno niko nije tražio ni Gagu ni mjuzikl", "Mjuzikl? Mora da se šalite?", "Nije moj stil. Gaga je uništila Jokera uticajem mjuzikla. Dobro će proći prvi vikend i poslije će propasti. Mjuzikli su za odabranu publiku, a ne za mase", "Čija je ovo glupa ideja bila?", bili su tada neki od komentara razočaranih fanova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak