Iduće godine vraća se serija za kojom su ludjele sve cure

Radiosarajevo.ba
Iduće godine vraća se serija za kojom su ludjele sve cure

Sljedeće godine vraća se serija za kojom je svijet ludio od 2007. do 2012. godine - "Gossip Girl" ili u prijevodu "Tračerica".

Serija će se prikazivati na streaming servisu HBO Max, a zasad se zna da će prva sezona imati deset epizoda te da će pratiti sasvim novu grupu bogatih klinaca s Manhattana. 

"Osam godina od izvorne stranice, nova generacija tinejdžera iz privatne škole u New Yorku upoznaje se s nadzorom koji provodi Gossip Girl. Prikazat će se koliko su se svijet društvenih medija i New York promijenili u međuvremenu", opisuju nastavak serije iz HBO-a, prenosi Index.

Kreatori originalne serije Josh Schwartz i Stephanie Savage su izvršni producenti, prenosi E! News.

Zasad se ne zna hoće li neko od originalne glumačke postave dobiti ulogu i u nastavku.

Podsjećamo, zvijezde "Gossip Girla" bili su Blake Lively, Penn Badgley, Chace Crawford, Leighton Meester i Ed Westwick. Kirsten Bell slušali smo u ulozi Gossip Girl.

Uloge u seriji donijele su im svjetsku slavu koja traje i danas, a likovi i sama serija još uvijek imaju veliku bazu fanova.

Serija je imala šest sezona i ukupno 121 epizodu.

Streaming servis HBO Max trebao bi biti dostupan od proljeća 2020. godine, a osim novih nastavaka "Gossip Girl", na njemu će se moći gledati i legendarni "Prijatelji", "Slatke male lažljivice", "Princ iz Bel Aira"...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak