HBO počinje emitirati novu seriju koja će izbezumiti roditelje širom svijeta

Radiosarajevo.ba
HBO počinje emitirati novu seriju koja će izbezumiti roditelje širom svijeta
Foto: HBO / Scena iz serije "Euphoria"

Za nekoliko dana na kanalu “HBO” počinje emitiranje nove serije "Euphorija" u kojoj glavnu ulogu igra Zendaya, zvijezda filmova "Spidermen", "Povratak kući" i "Veličanstveni showmen".

Serija govori o životu adolescenata, onome što ih interesuje, ali i drugoj strani života mladih, o svijetu punom droge i raskalašenom životu.

Ono što posebno skreće pažnju jesu izuzetno eksplicitne scene u kojima se vide čak i genitalije.

Reditelj Sam Levinson, sin reditelja Barryja Levinsona, rekao je da će "ova serija izbezumiti i naljutiti roditelje širom svijeta".

Lavinson, koji je napisao svih osam epizoda, rekao je da je seriju pisao na osnovu ličnog iskustva sa problemima zavisnosti.

Pilot epizoda "Euphorije" prikazana je novinarima koji su napisali da je "ovo previše za prvu epizodu, tačnije, previše za svih osam epizoda".

"Muške genitalije u prvoj epizodi, trideset njih u jednom kadru, jeziva scena kada se glavna junakinja predozira, davljenje...", samo su neke od stvari koje ćete gledati od 16. juna.

"Ova serija je prikaz koliko je zapravo teško odrastati u današnje vreme", rekla je Maude Apatow, glumica iz serije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije