Helem nejse najavili turneju citatom kultnog filma Kum

Radiosarajevo.ba
Helem nejse najavili turneju citatom kultnog filma Kum

Nakon što su prije nekoliko dana objavili drugi studijski album “Pola čovjek pola jedan”, sarajevska grupa Helem nejse kreće na promotivnu koncertnu turneju u aprilu mjesecu. Turneju su najavili reproduciranjem scene iz kultnog filma Kum, a kuma u u ovom videu je odlično odglumio poznati bh. glumac Izudin Bajrović.

Naoružani dobrom energijom i osvježeni novim repertoarom, kreću u pohod na Mostar, Tuzlu, Bihać, Brčko i Zagreb. Ovim koncertima zvanično započinje turneja #polačovjekpolajedantour.

Konačno smo dočekali trenutak kada možemo reći da će repertoar našeg koncerta biti presjek naše cijele karijere, a zapravo imamo samo dva albuma. Sada već možemo izaći i na bis. Jedva čekamo ponovni susret s Mostarom, Tuzlom i Bihaćem, kao i premijerne nastupe u Brčkom i Zagrebu. Biće ovo jedna potpuna cašpija i niko ne bi trebao ostati ravne duše. Vidimo se ljudi, ponesite steznike, zavežite znojnike - izjavili su momci iz benda.


Prvi predstavljeni datumi turneje su:
12.04. Mostar, OKC Abrašević
13.04. Tuzla, Club Palma
19.04. Bihać, Club Piramida
26.04. Brčko, La Bottega
27.04. Zagreb, KSET Klub

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak