Fanovi oduševljeni trailerom za novi film Yorgosa Lanthimosa, Emma Stone ponovo briljira

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi oduševljeni trailerom za novi film Yorgosa Lanthimosa, Emma Stone ponovo briljira

Studio Searchlight Pictures objavio je službeni trailer za film Kinds of Kindness, reditelja Yorgos Lanthimos, koji je radio na hvaljenim filmovima Jadna stvorenja (Poor Things) i Favorit (The Favourite).

Radnja filma Kinds of Kindness prati nekoliko likova, ali glavna priča odvija se oko tri lika koje igraju Willem Dafoe, Jesse Plemons i Emma Stone.

"Muškarac nastoji da se oslobodi svog unaprijed određenog puta, policajac dovodi u pitanje ponašanje svoje žene koja se vratila nakon navodnog utapanja, a žena traži izvanrednu osobu kojoj je suđeno da postane poznati duhovni vodič", glasi službeni sinopsis filma.

Incident u Americi: U ogromnom požaru izgorjelo 1.500 automobila

Osim što je reditelj, nagrađivani Lanthimos je u saradnji s Efthimisom Filippouom napisao scenarij za film.

Nakon što je studio objavio trailer za nadolazeći film, u komentarima su se javili mnogi obožavatelji Lanthimosovog rada koji su oduševljeni onime što su dosad vidjeli.

"Trailer je izvanredan. Ne otkriva šta se događa u filmu, ali vam sve vrijeme zadržava pažnju. Film izgleda spektakularno, nadam se da će Akademija konačno dodijeliti nagradu Willemu Dafoeu”, "Najbolji dio ovog trailera je što još uvijek ne znam o čemu je film, ali to mi se baš sviđa", "Mislim da bi svi trebali na podučavanje kod Lanthimosa da vide kako se rade traileri", neki su od komentara na objavljeni video.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak