Enrique Iglesias rastužio fanove: Povlači se s muzičke scene

1
Radiosarajevo.ba
Enrique Iglesias rastužio fanove: Povlači se s muzičke scene

Popularni španski pjevač Enrique Iglesias iznenadio je fanove širom svijeta rekavši da će mu naredni album koji će objaviti biti posljednji u karijeri.

Finale (Vol 2) trebalo bi da bude objavljeno početkom 2024. godine, a pjevač je rekao australijskim medijima da je nakon toga završio sa stvaranjem muzike.

"Završeno je. U stvari izlazi u februaru. Radio sam na ovom albumu dosta godina. I za mene je uvijek bio ono kako sam ga i najavljivao, moj posljednji album... to je to", rekao je Iglesias za Today.com.

Još jedna pljačka u BiH: Ukradeno 250.000 KM iz automobila - vlasnik sjedio u kafiću

Snimak Iglesiasovog pjevanja izazvao je sprdnju na internetu, a neki kažu da je zvučao kao Elmo iz "Ulice Sezam" na turneji s Rickyjem Martinom i Pitbullom.

TikTok snimci s koncerata postali su viralni.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@davidheathcote3/video/7302733767355927840?q=enrique%20iglesias&t=1701186452140[/tiktok]

"Čekao sam cijeli život da vidim Enriquea Iglesiasa kako pjeva samo da bih saznao da zvuči kao Elmo i da ne zna da pjeva", napisao je korisnik pored drugog klipa koji je imao preko 10 miliona pregleda.

Mnogi fanovi su tražili i povrat novca za karte.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak