Chris Evans progovorio o mogućem povratku originalne postave Avengersa

0
Radiosarajevo.ba

Chris Evans utjelovio je Kapetana Ameriku (Captain America) kroz 11 filmova u Marvelovom filmskom svijetu.

Posljednji put se u toj ulozi pojavio 2019. godine, kada je glumio popularnog superheroja u filmu Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame).

Početkom ovog mjeseca pojavile su se glasine od pouzdanih izvora da Marvel želi vratiti originalnu šestorku Osvetnika u novim filmovima. Trenutni projekti nisu baš najbolji po pitanju kvalitete, što je dovelo do nezadovoljstva velikog broja fanova i zamora od superheroja.

Otkriveno šta se desilo kada je Novak Đoković pogođen flašom na Mastersu u Rimu

Scarlett Johansson, koja je dugi niz godina glumila Black Widow, prije dvije sedmice također je prokomentirala ovu glasinu. Ona nije sigurna oko svog povratka jer je Natasha Romanoff umrla u posljednjem filmu o Osvetnicima.

S druge strane, Evansov Steve Rogers je i dalje živ, samo je ostario. Njegov povratak je izgledniji i realniji, no glumac je oko svega toga jako oprezan. O tome je progovorio u The Viewu kad su ga pitali što misli o takvim navodima.

"Kad god vidim takve glasine, to mi uvijek bude nešto novo. Mislim da se to događa svakih nekoliko mjeseci. Neko uvijek kaže da će se u novom filmu pojaviti Robert, Chris i Scarlett, pa se automatski svi vraćamo. Niko me nije kontaktirao oko toga. Gledajte, uvijek kažem da nikad ne trebate reći nikad, ali sam jako oprezan. To je vrlo važna uloga u mom životu i jednostavno bi morali imati dobar razlog da se vratim", rekao je glumac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak