Brad Pitt i Ben Affleck traže glavne uloge u remakeu poznatog filma

1
Radiosarajevo.ba

Brad Pitt ili Ben Affleck mogu biti na čelu glumačke ekipe remakea Nepoznati iz Nord-ekspresa (Strangers on a Train) koji će režirati David Fincher.

Prema pisanju portala Word of Reel, i Pitt i Affleck traže glavne uloge u novoj verziji filma Alfreda Hitchcocka iz 1951. godine, iako za ovu tvrdnju nema zvanične potvrde.

Prvi put se o projektu govorilo 2015. godine i Ben Affleck je već tada očekivao da će igrati u ovom ostvarenju. Iza projekta je trebalo da stoji Warner Bros., ali je film na kraju otkazan.

Važno upozorenje za građane: U narednim danima u nekoliko bh. gradova pojačane aktivnosti vojske

Originalni film Nepoznati iz Nord-ekspresa zasnovan je na romanu Patricije Highsmith i pratio je dvojicu neznanaca koji se susreću u vozu, od kojih je jedan psihopata koji predlaže da "razmijene" ubistva kako nijedan ne bi bio uhvaćen.

Naime, Anthony Bruno upoznaje slavnog tenisera Guyja Hainesa u vozu. Guy se zabavlja s kćerkom jednog senatora, dok čeka okončanje razvoda s trenutnom suprugom. Bruno želi da ubije svog oca, ali je svjestan da će biti uhvaćen, pošto svi znaju za njihov loš odnos.

George Clooney i Brad Pitt zabavljali prisutne na crvenom tepihu u Veneciji

Pada mu na pamet luda zamisao, te predlaže Guyju da on umjesto njega izvrši zločin. Guy shvata prijedlog kao šalu, ali ne sumnja da su Brunine namjere ozbiljne i da ima detaljan plan.

Film je prvobitno dobio pomiješane recenzije, ali su one vremenom postale sve pozitivnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak