Spremate se za školu? Back to School set iz Pepca za samo 25 KM

0
Promotivni tekst

Prvo zvono nove školske godine uskoro će se oglasiti i učenici će se nakon ljetnog raspusta vratiti u školske klupe. Misleći na njih i njihove roditelje, Pepco je predstavio set osnovnog školskog pribora koji se može sastaviti za samo 25 KM! Po ovoj cijeni roditelji će svojoj djeci moći osigurati sveske, blok za crtanje, olovke, gumice i makaze, kao i majicu i šorc. Osim osnovnog pribora, učenici mogu birati i iz široke ponude ruksaka, odjeće, obuće i drugih korisnih dodataka za školu, a sve po vrlo povoljnim cijenama.

Ljetni raspust je još u jeku, ali nova školska godina se bliži

Ljetni raspust je u toku i djeca uživaju u bezbrižnom vremenu punom zabave i putovanja. No, za roditelje situacija je drugačija jer krajem jula počinju pripreme za novu školsku godinu. Kupovina školskog pribora može biti pravi izazov, zahtijevajući ne samo vrijeme i energiju, već i troškove, posebno kada dijete prvi put kreće u školu. Pepco savršeno poznaje potrebe i očekivanja učenika i njihovih roditelja. Zbog toga, kompanija nudi funkcionalne, visokokvalitetne školske dodatke po atraktivnim cijenama, sve na jednom mjestu.

Školski set za 25 KM

Set osnovnog školskog pribora u Pepco trgovinama počinje od 25 KM i uključuje A5 svesku (0,70 KM), set od 8 bojica (1,50 KM), pakovanje od 6 HB olovaka sa gumicom (0,70 KM), šiljalo sa spremnikom (1 KM), set od dvije gumice (0,70 KM), dječije makaze (1,50 KM), pernicu (2,50 KM), A4 blok za crtanje (1 KM), majicu (5 KM) i šorc s motivima iz crtanih filmova, izrađeni od 100% pamuka (10 KM).

Foto: Pepco: Back to school set iz Pepca

"Prvi dani u školi su veliki događaj za dijete – povratak svakodnevnim obavezama i sticanju znanja, stvaranje odnosa s vršnjacima i mnogo novih iskustava. Svjesni smo da početak nove školske godine može izazvati mnoge emocije i kod roditelja, posebno kada je riječ o kompletiranju školskog pribora. Zato im pomažemo da se suoče s ovim izazovom uz široku i raznovrsnu ponudu dodataka za školu. Želimo da svaki roditelj lako pronađe nešto što će zadovoljiti očekivanja njihovog djeteta, a istovremeno neće puno koštati", kaže Tomislav Bekavac, voditelj Adria regiona u kompaniji Pepco.

Ruksaci, boce za vodu, kutije za užinu i superheroji

Osim osnovnih obaveznih predmeta za svakog učenika, Pepco je pripremio i raznovrsniju ponudu za povratak u školu, uključujući ruksake, umjetnički pribor, kutije za užinu i boce za vodu. Ljubitelji popularnih filmskih i crtanih junaka također će pronaći nešto za sebe iz široke ponude odjeće i dodataka s modernim printovima pripremljenim u saradnji s brendovima kao što su Marvel, Disney, Barbie ili Hot Wheels. Šarene i atraktivne teme učinit će povratak djece u školu još uzbudljivijim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak