Podravka na Mostarskom sajmu proslavlja dvije značajne obljetnice

Promotivni tekst
Podravka na Mostarskom sajmu proslavlja dvije značajne obljetnice
Podravka ove godine proslavlja dvije važne obljetnice koje će na Mostarskom sajmu prigodno i obilježiti.

Podravka slavi 70 godina svoga postojanja, te 60 godina od prvog pojavljivanja nezaboravnih okusa svojih lider proizvoda: kokošje i goveđe juhe, goveđeg gulaša i kokošje paštete u trgovinama.

„Šezdeset je godina od kada su se nezaboravni okusi po prvi puta pojavili u našim  trgovinama. Kako i sami slogan kampanje kaže „Kad je od srca, to se pamti“, izuzetno smo ponosni što su upravo ova naša četiri „lider“ proizvoda (kokošja i goveđa juha, goveđi gulaš te kokošja pašteta) ono što su naši potrošači prepoznali, posebice ovdje na tržištu Bosne i Hercegovine, i ostali nam vjerni svih ovih godina. Iznimno nam je važno da s našim potrošačima, kako onim vjernim tako i onim budućim podijelimo radost koju donose ovako dvije važne obljetnice te pozivamo sve one koji su u mogućnosti da posjete izložbeni prostor Podravke na ovogodišnjem Mostarskom sajmu“, kazao je Milan Šarlija, direktor Podravke BiH.

Uz Vegetu, najznačajniji Podravkin brand, neizostavan je i kulinarski kutak „Vegeta, slobodno kuhaj“. Podravkini promotori kulinarstva će za sve posjetitelje i izlagače tijekom sajamskih dana pripremati raznovrsna jela. Najmlađima je i ove godine posvećena osobita pažnja, pa  u Lino kutku, uz Lino medvjedića, posjetitelje očekuje pregršt zabave, ali i uživanje u omiljenim proizvodima, jer Lino Čokolino u kojem uživaju generacije proizvod je za „veliku i malu djecu“.

Svečanom otvaranju 21. Mostarskog sajma će i ove godine će nazočiti brojne visoke uzvanice - državnici iz regije koji će posjetiti i izložbeni prostor Podravke i HGK KK.

Međunarodni Mostarski sajam 2018. afirmiran je kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u regiji. Mostarski sajam je izrastao u jednu od najuspješnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini, ali i regiji. Ovogodišnja zemlja partner Sajma je Republika Srbija.

Tradicionalna svečana Podravkina večera u organizaciji Podravke i Koprivničko-križevačke županije i ove godine održat će se u hotelu „Mostar”.

Tijekom Mostarskog sajma, Podravka će, u suradnji sa Hercegovačko-neretvanskom županijom, organizirati predavanje na temu ”Mogućnosti razvoja proizvodnje rajčice za preradu na području Hercegovine”, u četvrtak, 12.4. od 11 sati, u dvorani broj 3.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak