"Natoči, igraj i osvoji!", nagradna igra u kojoj se nagrađuje svako točenje ClassPlus Expert goriva

0
Promotivni tekst
"Natoči, igraj i osvoji!", nagradna igra u kojoj se nagrađuje svako točenje ClassPlus Expert goriva

"Natoči, igraj i osvoji!", nagradna igra u kojoj nagrađujemo svako točenje Class Plus Expert goriva!

Posjetite INA i Energopetrol maloprodajna mjesta i učestvujte u velikoj nagradnoj igri "NATOČI, IGRAJ I OSVOJI!".

INA i Energopetrol su za svoje vjerne kupce pripremili nagradnu igru u kojoj su svi učesnici dobitnici!

Nagradna igra traje od 1. juna do 2. avgusta 2024. godine, a prijaviti se možete putem INA/EP CLUB aplikacije. U nagradnoj igri učestvujete sa svakim točenjem Class Plus Expert goriva koje evidentirate svojom INA/EP CLUB karticom lojalnosti.

Nagrade koje možete osvojiti:

  • 9 INA kartica s iznosom dostatnim za godinu dana besplatnog goriva
  • 90 INA kartica za gorivo u vrijednosti od 200 KM
  • 180 INA kartica za gorivo u vrijednosti od 100 KM
  • Kuponi s popustima na određene proizvode dostupni kroz INA/EP CLUB aplikaciju!

Izvlačenje dobitnika će se vršiti na sedmičnom nivou, a svaki učesnik može učestvovati neograničeni broj puta! Više informacija o nagradnoj igri i pravilima potražite na ina.ba.

"U Holdini i Energopetrolu smatramo da je briga o našim kupcima od ključne važnosti. Zbog toga kontinuirano ulažemo energiju u unapređenje naše ponude i usluge, s ciljem pružanja najboljeg mogućeg iskustva kupovine. Holdina i Energopetrol tim čvrsto vjeruje da su kupci na prvom mjestu i da je njihova lojalnost temelj našeg uspjeha. Ova nagradna igra je naš način da vjerne kupce nagradimo za povjerenje i lojalnost," izjavila je izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola, Marijana Rajić.

INA/EP CLUB program lojalnosti osmišljen je da nagradi vjerne kupce za njihovo povjerenje i lojalnost. Kroz članstvo u INA/EP CLUB programu lojalnosti, članovi imaju pristup ekskluzivnim pogodnostima, popustima i posebnim ponudama koje dodatno obogaćuju iskustvo kupovine na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima. Ukoliko već niste, preuzmite vašu INA /EP CLUB aplikaciju dostupnu za App Store ili Google Play i uživajte u pogodnostima.

Sretno i vidimo se na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije

Podijeli članak