Beko brine za buduće naraštaje

Promotivni tekst
Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Europi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je riječ o odabiru bijele tehnike.

To nas čini brendom broj 1. u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Europi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija s više od 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih riješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim.

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirirano je Vašim željama, potrebama i dosadašnjim iskustvima.  Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana.

Beko brine za buduće naraštaje

Kako bi podržali sve mlade bračne parove koji kupuju u Beko shopovima u cijeloj BiH, za sve njih priređena je  posebnu pogodnost.

Naime, mladenci će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu  imati osiguran dodatni popust od pet posto uz gotovinski popust od pet posto, što ukupno čini deset posto popusta. 

Kako biste ostvarili popuste, potreban je samo jedan uvjet, a on je:

- da mladenci donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca,

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji  tek stupaju u brak te da im se uljepša početak novog života.

U  znak zahvalnosti svim  svojim kupcima,  u Beko shopovima su pripremljene akcija  u predstojećim mjesecima.  Jedna od njih je da za kupljeni frižider Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklon paketom proizvoda robe široke potrošnje, po  svom odabiru ili vaučerom u vrijednosti do 70 KM.

Kuhajte bez kompromisa na vrhunskih uređajima Beko  i ne brinite o pranju Vašeg posuđa. Idealno je vrijeme da renovirate svoje kuhinju. Kupite dva ili više ugradbenih uređaja,  i ostvarite popust od čak 50 postona bilo koju mašinu za suđe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak