Zavirite u novi ekskluzivni Beko shop u Sarajevu (FOTO+VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Zavirite u novi ekskluzivni Beko shop u Sarajevu (FOTO+VIDEO)
/ FOTO: Radiosarajevo.ba

Novi ekskluzivni Beko shop otvoren je danas u sarajevskom naselju Marijin Dvor, tačnije u ulici Hiseta na brojevima četiri i šest. Kompletan prostor Beko Shopa prostire se na 180 metara kvadratnih, a uređen je prema novom Beko konceptu, gdje se sav asortiman izlaže u segmentima i prema novom konceptu brendiranja. 

Ovo je 20. Beko shop u Bosni i Hercegovini, a deveti u Sarajevu. Beko shop je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO, BLOMBERG i GRUNDIG, te malih kućanskih aparata. Beko se trenutno prodaje u preko 100 država, a Beko proizvodi se koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. Beko je i dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i zelenu tehnologiju. 

Osim Beko proizvoda u Beko shopu mogu se naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se i ovaj brend vraća u Bosnu i Hercegovinu sa sve većom ponudom televizora i elektronike. Na dan otvaranja za prvih 50 kupaca osigurani su vrijedni pokloni, a prvih deset dana za sve kupce osiguran je popust od pet posto na kompletan asortiman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije